Acasă Politica Liviu Negoita, care spunea despre Nicusor Dan ca este „un avorton, va...

Liviu Negoita, care spunea despre Nicusor Dan ca este „un avorton, va castiga Firea”, s-a inscris in PMP

339

Fostul lider PDL Liviu Negoita s-a inscris in PMP, el fiind prezent si la Biroul Electoral Central la depunerea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile parlamentare.

”Bun venit in PMP, Liviu Negoita!”, a scris pe Facebook liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, postand si o imagine alaturi denegoita pe treptele sediului PMP.

De altfel, Negoita a fost prezent alaturi de Tomac si de ati lideri ai partidului, la depunerea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liviu Negoita, fost primar al Sectorului 3, l-a atacat violent pe Nicusor Dan in campania de la alegerile locale, spunand ca acesta este un „avorton” care i-a facut plangeri la DNA. „Sunt convins ca va castiga Firea”, sustine Negoita.

”Eu nu mai fac politica activa, dar cred ca e momentul sa imi amintesc de lucruri pe care le-am trait ca primar cu acest avorton – si nu ma feresc de cuvinte – de Nicusor Dan. Omul asta a facut institutiei conduse de mine mai multe plingeri la DNA si in alte locuri, care s-au inchis toate din lipsa de probe. Nu a dat macar odata un telefon sa isi ceara scuze, ulterior. Cind vad ca partidul din care totusi fac parte sustine o asemenea ‘solutie’, sigur ca mi se stringe stomacul.

Nu pot sa las sa treaca aceasta campanie fara sa zic doua vorbe in care chiar cred, eu sunt absolut convins ca daca, fereasca Dumnezeu, asta ar ajunge primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofa din punct de vedere administrativ din istoria orasului.

Demersurile lui impotriva mea au fost doar calomnii si delatiuni incheiate cu solutii definitive ale instantelor, cum le-a facut si altora, persoane fizice sau juridice, e un ratat politic inventat de cine stie. Si durerea mea e ca partidul meu, PNL, sustine o astfel de solutie, un esec, de fapt, pe care cineva va trebui sa si-l asume, pentru ca nu se poate sa nu faci ceva pentru bucuresteni si sa sustii o astfel de varianta care este inspaimintatoare. Nu e admisibil pentru un partid care se respecta si care pretinde ca ii respecta pe bucuresteni.

Sunt convins ca va cistiga Firea. Daca s-ar retrage din cursa Nicusor Dan, cum se vehiculeaza, daca clacheaza nervos, PNL ar ramine fara candidat si ar vota, probabil, cu Traian Basescu”, a declarat Negoita pentru inpolitics.ro.

In varsta de 58 de ani, Liviu Negoita a fost videpresedinte PDL, presedinte al PDL Bucuresti, deputat, primar al Sectorului 3, iar in 2009 a fost nominalizat pentru postul de premier de presedintele Traian Basescu, care dupa incheierea mandatului a fondat PMP.

<