Dupa ce primarul Gabriela Firea a facut circ astazi in sedinta Consiliului General, liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, ii raspunde ca ar fi bine sa se calmeze si sa comunice civilizat.
”Doamna Primar General trebuie să se calmeze și să discute civilizat și la obiect. Amenințările și spectacolul de nervi pe care îl oferă în Consiliul General, nu intimidează pe nimeni. Doamna Firea-i nervoasă nu că, vezi Doamne, se blochează proiecte – care proiecte? Motivul real este că PNL – atât cât este – pune întrebări legitime și este atent ca bugetul bucureștenilor să fie cheltuit eficient și transparent.
Informațiile despre mine și despre cât câștig la Bruxelles ca europarlamentar sunt publice și transparente, nu ca în Primăria Capitalei. Mă aștept ca doamna Firea să mai toace placa “cu ce face Bușoi la Bruxelles”, că ce să zică altceva?! Că nu o lasă Bușoi să facă drumuri și rețea de termoficare?
Legat de faptul că-i oprește PNL proiectele… Este o victimizare pe care doamna primar poate să o repete de 250 de ori. Ce să oprească PNL, cînd este o minoritate, iar PSD, în majoritate taie și spânzură în Consiliul General?
Dna Firea și-a putut înființa companiile după cum a dorit și face cam tot ce dorește, dar când este vorba să răspundă calm, despre cine conduce și ce bani se cheltuiesc în aceste companii, atunci Primarul General devine brusc victimă inocentă, iar PNL, agresor.
Da, sunt companii ale municipalității în mai multe orașe, nu a spus nimeni că nu sunt. Ce nu spune dna Firea este că vrea să importe doar modelul de companie, nu și modul de funcționare transparentă.  În alte orașe, activitatea și resursele cheltuite de aceste companiile sunt transparente și pot fi monitorizate, nu ca în Primăria condusă de doamna Firea unde jurnaliștii sunt dați afară cu bodyguarzii din sediul companiilor.
Nervii doamnei Firea sunt din cauză că nu se aștepta ca PNL să stea cu ochii pe ceea ce face PSD în Primărie, iar dna Firea și tot grupul său de colaboratori să nu poată juca, nestingheriți, cum își doresc”, a transmis public Cristian Busoi.

<
Transparenta face diferenta