Lege noua: Restaurantele din Bucuresti care n-au parcare pentru clienti NU MAI POT FUNCTIONA!

Consiliul Local al Sectorului 4 a adoptat o hotărâre prin care agenţii economici, în special restaurantele, care îşi defăşoară activitatea în zone aglomerate, vor trebui să îşi facă rost de spaţii de parcare, sau să închidă afacerea.
Hotărârea adoptată se referă, în primul rând, la agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în imobile cu risc seismic sau imobile care au faţadele distruse şi prezintă pericol pentru trecători. Aceste unităţi îşi vor pierde autorizaţia, anunta Libertatea.ro.
De asemenea, agenţii economici care îşui desfăşoară activitatea în spaţii comerciale situate în zone agglomerate şi a căror activitate implică prezenţa unui număr mare de autovehicule care îngreunează traficul rutier, se vor autoriza numaio cu asigurarea unui număr suficient de locuri de parcare.
Acestea sunt în special restaurantele şi… pieţele agro-alimentare! Aceşti agenţi economici nu îşi vor putea reînnoii autorizaţiile din partea primăriei dacă nu vor avea locuri de parcare, pe care tot primăria le aprobă.

<