Acasă Stirile Zilei Ionut Negoita anunta falimentul Dinamo: ”Cred că lumea ia în glumă, că...

Ionut Negoita anunta falimentul Dinamo: ”Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește”

223

Invitat la emisiunea ProSport Live, Ionuț Negoiță patronul lui Dinamo , a spus de ce nu va mai băga nici un ban în echipă.

Omul de afaceri s-a arătat deja resemnat în ceea ce priveşte vânzarea clubului din Ştefan cel Mare.

„Nu e nimic schimbat la Dinamo în momentul de față. Nimic nou, nicio perspectivă din păcate, arată destul de sumbru viitorul. Am furnizat informații pentru minimum 10 entitați interesate, dar toate au fost blufuri. Dacă de doi ani și jumătate mi-am făcut cunoscut interesul și decizia mea a fost foarte clară de a ieși din această poveste, normal că sunt resemnat și nedumerit așa cum nimeni nu vrea să își asume o responsabilitate nici organizatoric nici financiar prin ce implică un club”, a declarat Ionuț Negoiță, la ProSport Live.

Patronul de la ,,Rin Grand Hotel ”, a mai adăugat că i-a sfătuit de mai multe ori pe fani, cum pot salva clubul prin diverse surse de venit. Cu toate acestea, Negoiţă este pesimist şi întrevede sfârșitul clubului, dacă nu se va găsi o soluție în următoarele 20 de zile pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

„E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%. Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. Le-am spus să vorbească și la Primăria Sectorului 2, la Ministerul de Interne. Mergeți și căutați o soluție. Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată. Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere”, a mai precizat Ionuț Negoiță în cadrul aceleiaşi emisiuni.

<