Carmen Negoiţă l-a dat pe Ionuţ Negoiţă în judecată după ce acesta nu a respectat o înţelegere pe care a parafat-o la notar cu fosta lui soţie. Justitia i-a dat acum dreptate acesteia.

<
Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 3 din Capitală, iar Carmen Negoiţă a avut câştig de cauză potrivit deciziei instanţei. Instanţa a hotărât că patronul lui Dinamo trebuie să îi plătească bloggeriţei circa 1.300 de euro lunar de acum încolo. De asemenea, Ionuţ Negoiţă trebuie să îi achite lui Carmen, retroactiv, o sumă de aproximativ 21.000 de euro.

Carmen şi Ionuţ Negoiţă au divorţat în 2010, iar la partaj patronul lui Dinamo a semnat o hârtie la notar prin care îi lăsa fostei sale soţii o vilă, scrie cancan.ro.
Pentru că aceasta era ipotecată, Ionuţ Negoiţă s-a angajat să ridice ipoteca într-o lună. Tot atunci el s-a angajat să îi plătească fostei soţii, în mai multe tranşe, banii cuveniţi în urma divorţului. Timpul a trecut, însă patronul de la Dinamo nu s-a ţinut de promisiune şi nu a ridicat ipoteca. Mai mult, nu i-a mai convenit înţelegerea făcută în 2010, aşa că a trecut la atac. I-a propus fostei soţii să plece din vila din Voluntari, în care bloggeriţa locuieşte cu cei doi copii, şi să se mute într-un apartament cu două camere, lucru refuzat de Carmen.
Nu este normal să trăiesc într-un stres continuu, să nu ştiu încotro să o iau, iar copiii mei să mă vadă aşa zi de zi. El (n.r.- Ionuţ Negoiţă) nu îşi dă seama că atunci când mă atacă pe mine loveşte şi în copii?”, declara în trecut Carmen Negoiţă.
Ionuţ Negoiţă a avut probleme serioase cu justiţia la începutul acestui an. Şeful lui Dinamo a fost pus sub control judiciar de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în dosarul privind insolvenţa clubului pe care îl patronează.
Transparenta face diferenta