După ce a provocat scandalul momentului în sport, Ilie Năstase a fost din nou protagonistul unui episod șocant. De această dată, cea care a avut de suferit a fost chiar Brigitte, alături de care a plecat în Franța cu avionul. Înainte să se îmbarce, cei doi soți au avut un conflict în văzul tuturor celorlalți pasageri.
Fostul tenismen a fost atât de deranjat de neînțelegerile cu soția sa încât, la un moment dat, nici nu a mai ținut cont de locul în care se afla și a tras-o pe aceasta de păr.

<
Momentul a fost surprins de un pasager care a fost martor la întreaga scenă. Acesta a realizat o filmare pe care a făcut-o publică.

Martorul a povestit felul în care s-au comportat cei doi soți la îmbarcare și în timpul călătoriei cu avionul. Se pare că totul a pornit de la niște reproșuri făcute de Năstase lui Brigitte pe motiv că a uitat acasă niște invitații. Conform acestuia, zborul a fost liniștit, mai puțin spre final când au avut un schimb de replici dure și Brigitte a început să plângă și să folosească un limbaj vulgar la adresa soțului, potrivit Click.

Aproape de aterizare, Ilie i-a spus lui Brigitte să nu mai plângă fiindcă erau așteptați afară și nu putea fi văzută astfel, a mai povestit martorul.

”Am avut placerea de a calatori in drum spre Franta chiar la un metru de Ilie Nastase care era insotit de nevasta. Initial am fost placut impresionat dar nu mult dupa ve am decolat am observat un comportament ciudat cu toate ca avionul era plin cei doi isi cumparasera toaye trei scaunele de pe rand si nu stateau unul langa altul. Doamna la geam tacuta si niciodata uitanduse spre Ilie care aprope tot drimul a citit din revista oferita de compania de zbor. In prima parte a zborului el ii mai arunca vorbe din cand in cand pe un ton aspru dar nu primea raspuns. Zborul a fost linistit pana cand inspre final Ilie se muta cu un scaun mai aproape si o intreaba pe nevasta :
– Ai luat invitatiile?
-Ce invitatii?
-Alea ce ti am spus sa le iei!
-Mie nu mi ai spus nimic!
-Cum nu? Alea de pe frigider!
Moment in care nevasta ridica tonul foarte dramatic.
– Mie nu mi ai spus nimic de nici o invitatie,prostule. Sa ma lasi in pace si nu mai pune mana pe mine.
– Mai femeie…
– Nu te mai suport nu mai vreau sa te vad…lasa ma …lasa ma…
Incepe sa planga si continua sa vorbeasca vulgar cu Ilie se intoarce cu fata la geam plangand si continuand sa ii reproseze lui Ilie ca nu il mai suporta si ca simte ca el face lucruri intentionat doar ca sa o inebuneasca pe ea. Ilie se muta pe celalalt scaun si tot ce se mai aude e  cum doamna incearca sa si controleze suspinele”, a povestit martorul.

Transparenta face diferenta