Acasă Transport Interventie de URGENTA la un INCENDIU in metrou! Oamenii au ramas, prinsi...

Interventie de URGENTA la un INCENDIU in metrou! Oamenii au ramas, prinsi de flacari, in statia Piata Romana!

1051

Un puternic incendiu a avut loc in aceasta dupa-masa in metrou. Conform primelor informații, oamenii ar fi fost prinși în stația Piața Romană.

Șase mașini de la pompieri și șase echipaje SMURD sunt la fața locului. Stația Piața Romană e închisă, metroul nu mai oprește în stație. Cel puțin 40 de oameni au mers prin tunel, de la tren, până la peron.
Metrorex anunță că stația rămâne închisă până când situația nu revine sub control. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma expunerii la fum şi a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Garnitura de tren a fost oprită în timpul mersului pe sensul spre Piața Unirii. Călătorii au coborât în tunel și au mers, înapoi, spre Piața Romană, unde se acordă primul ajutor și unde se află echipele de intervenție, spun unele surse. Alte informații vorbesc despre un incendiu la un tablou electric, iar oamenii de pe peron au fost evacuați, iar incendiul a fost lichidat.

<