Bucuresti

Incendiu puternic in Sectorul 3, la un depozit de bauturi alcoolice. ISU intervine cu 11 autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Bucureşti, în Sectorul 3, pe Bd. Decembrie 1918, Faur Poarta 4, la un depozit de băuturi alcoolice. Potrvit informaţiilor ISU Bucureşti, în jur de 2000 de metri pătraţi au fost afectaţi de flăcări, intervenind 11 autospeciale de pompieri. 

„În acest moment, pompierii din Capitală intervin pentru limitarea şi stingerea unui incendiu, izbucnit la o hală de băuturi alcoolice, din zona industrială Faur Poarta 4. Incendiul se manifestă cu degajări foarte mari de fum, suprafața estimată afectată fiind de aproape 2000 mp”, a anunţat ISU Bucureşti.

Se acţionează cu 11 autospeciale stingere, trei autoscari, o autospecială CBRN, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe.

Loading...

Incendiul care a izbucnit la o hală de băuturi alcoolice din bd. 1 Decembrie 1918 a fost localizat de pompieri și nu mai prezintă riscul de propagare în vecinătăți, a anunțat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov. Suprafața afectată de flăcări este estimată la circa 2.000 mp. Potrivit ISU Bucureşti, ard cauciucuri, paleți și sticle de vin.

Sursa: Realitatea.net

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP