Acasă Bucuresti Atentie unde lasati masina! Incepand de vineri se ridica masinile si din...

Atentie unde lasati masina! Incepand de vineri se ridica masinile si din Sectorul 6!

In Sectorul 6 al Capitalei, masinile parcate pe domeniul public au inceput sa fie ridicate, incepand de vineri.
Primele autovehicule au fost ridicate din zona pietelor Drumul Taberei si Gorjului, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6, citat de ziare.com.
„Masinile erau stationate de o perioada de timp indelungata si ocupau inutil domeniul public din sector. De multe ori, aceste autovehicule sunt transformate in ‘locuinte’ pentru persoanele fara adapost, devenind focare de infectie si ingreunand, astfel, activitatile operatorilor de salubrizare”, se mai arata in document.
Politistii locali din sector vor dispune ridicarea masinii daca, desi in prealabil somat, proprietarul nu s-a conformat solicitarii de mutare a vehiculului.
Proprietarul autoturismului este instiintat ca trebuie sa-si mute masina prin afisarea somatiei pe vehicul, la loc vizibil. Intervalul de timp in care acesta trebuie sa-si mute masina este de 48 de ore.
Recuperarea vehiculului de la locul de depozitare se va face pe baza de cerere scrisa depusa la sediul Directiei de Politie Locala Sector 6 sau la locul depozitarii de catre proprietar/detinatorul legal/utilizatorul vehiculului in baza documentelor originale ale acestuia, se mai arata in comunicat.
Nu se percepe vreun tarif cu privire la operatiunea de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculului, mai anunta Primaria Sectorului 6.
Proiectul de hotarare privind efectuarea operatiunilor de ridicare, transport si depozitare a vehiculelor care ingreuneaza activitatea operatorilor de salubrizare, efectuarea lucrarilor de utilitate publica, precum si interventia organelor abilitate in situatiile de urgenta pe raza administrativa a Sectorului 6 a fost aprobat la sfarsitul lunii august.