În acest weekend, ADP sector 2 va începe montarea dispenserelor pentru dezinfectant în scările blocurilor, așa cum prevede Ordonanța Militară nr.4. Conform declarației autorităților, se vor monta aproximativ 500 de dispensere zilnic.

<

„Este un efort foarte mare, dar am reușit să gestionăm cu bine această situație. Am găsit o fabrică  din România care le va produce conform tuturor specificațiilor și reglementărilor legale”, anunță viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu

„Vom avea peste 20 de echipe în teren, care vor lua legătura cu președinții de asociații sau cu administratorii și după discuția cu aceștia vor stabilii detaliile montării. Se va lucra la foc continuu, 8 ore pe zi, 7 zile pe săptămână”, declară Dan Cristian Popescu.

Montarea dispenserelor pentru dezinfectant vine în continuarea campaniei pe care ADP sector 2 o derulează de la începutul pandemiei COVID-19 în România. Astfel, ADP sector 2 a început în data de 12 martie dezinfecția parcurilor, a locurilor de joacă și recreere și  a pasajelor pietonale.