Gabriela Firea, umilita in fata colegilor din PSD: ”E chiar mica…”

0
477

Gabriela Firea spera sa iasa in fata presei cu anunturi mari dupa CExN al PSD, insa primarul general al Capitalei, lider interimar al PSD Bucureşti, a declarat că suma pe care Primăria o va primi la rectificarea bugetară e „chiar mică”, dar va rezolva „parţial” problemele Bucureştiului, potrivit Agerpres.
Atsa dupa ce Firea a fost obligata sa faca un pas in spate si s-o lase pe Viorica Dancila sa fie candidatul oficial al PSD la prezidentiale.
„Nu e consistentă, dimpotrivă, e chiar mică, e chiar mică „, a declarat Gabriela Firea, luni, la ieşirea de la CExN al PSD, întrebată despre faptul că la rectificarea bugetară va primi o sumă „consistentă” de bani.

<
 Fiind întrebată dacă, în atare condiţii, problemele cu care se confruntă Capitala se vor rezolva, primarul general a spus: „Parţial, parţial”.

La ieşirea din curtea sediului PSD, maşina în care se afla primarul general a fost blocată preţ de câteva zeci de secunde de un grup protestatari care afişau un banner pe care scria: „Voi le-aţi ucis !!!”.
Protestatarii i-au cerut lui Firea să se oprească să stea de vorbă cu ei şi au întrebat-o: „Aveţi copii acasă, cu ce merg la şcoală? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală, doamna Firea? Sunt în siguranţă? Veniţi să ne salvaţi?”.
Aceleaşi întrebări, cei care protestează, indignaţi de reacţia autorităţilor în cazul din Caracal, le-au adresat mai multor lideri PSD care au ieşit de la şedinţa CEx.