Președintele interimar al PSD București, Gabriela Firea, este trădată de o întreagă organizație de sector.

<

Dacă primarul Capitalei este vârf de lance în tabăra anti-Dragnea, înainte de şedinţa CExN al PSD de vineri, organizaţia PSD Sector 5 a decis în unanimitate să  îl susţină pe Dragnea.
„In urma şedinţei CEx a organizaţiei PSD Sector 5, din data de 20.09.2018, s-a decis susţinerea actualei conduceri a Partidului Social Democrat, in frunte cu Preşedintele Liviu Dragnea. Decizia a fost votată in unanimitate de către toţi membrii prezenţi”, anunţă PSD Sector 5.
Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se întruneşte vineri în şedinţă, după ce, în cursul zilei de miercuri, în spaţiul public a apărut o scrisoare deschisă, semnată de vicepreşedinţii PSD Paul Stănescu (viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), Gabriela Firea (primar general al Capitalei) şi Adrian Ţuţuianu (vicepreşedinte al Senatului), prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Transparenta face diferenta