Acasă Politica Gabriela Firea isi face campanie pe banii cetatenilor din Voluntari. Propaganda penibila...

Gabriela Firea isi face campanie pe banii cetatenilor din Voluntari. Propaganda penibila la televiziunea lui Pandele

Transparenta face diferenta

Televiziunea Metropola TV, deținută de Primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele, a difuzat, luni seara, un interviu cu primarul Gabriela Firea, soția edilului din Voluntari.

<

Astfel, bucureștenii și ilfovenii, deopotrivă, au avut ocazia să afle că primarul Firea mergea la treabă în starea de urgență, când ceilalți, adică românii, erau un ”șoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie”.

Postul a fost finanțat, până acum, cu un milion de lei, potrivit relatărilor din presă – bani proveniți din bugetul municipalității, potrivit Libertatea.

Iată câteva mostre din acest “interviu” pentru care, de altfel, cetățenii orașului Voluntari plătesc din buzunarele proprii:

Adrian Bucur: Începem cu invitatul-surpriză din această seară, primarul general actual al Capitalei, doamna Gabriela Firea. Bună seara și bine ați venit în casă nouă!

Gabriela Firea: Bună seara, dumneavoastră și telespectatorilor. Vă felicit pentru debut, sunt convinsă că sunteți un post de televiziune de succes. Noi așteptăm de mult timp o stație care să fie dedicată bucureștenilor, ilfovenilor, precum și cetățenilor care locuiesc în țară în zone metropolitane, pentru că am înțeles că doriți să vă extindeți. (…)

– E un drum lung la care ne-am încumetat, noi și echipa. Pe de altă parte, toată lumea știe, vă cunoaște de o viață, sunteți om de televiziune, nu vă sunt deloc străine lucrurile astea. (…) Să vorbim un pic despre peisajul mediatic, pentru că e nevoie ca informația să fie corectă și să ajungă la toți oamenii.

–Într-adevăr, este nevoie și de traducerea informațiilor în dezbateri, analize, talk-show-uri, dar și de informația brută, curată. (…) Am văzut că asta faceți și mă bucur, sunt absolut convinsă că cei peste 4 milioane de cetățeni ai metropolei București-Ilfov vor fi telespectatori…

-Vor fi telespectatori…

– … fideli, vor dori să privească și către posturile de televiziune naționale, dar vor fi direct interesați și de viața lor de zi cu zi, pentru că, până la urmă, ce este mai aproape de noi, nu? Este metropola, orașul nostru, județul Ilfov și este normal să caute informații care le marchează viața direct. Aveți o misiune nobilă și vă felicit.