Acasă Bucuresti Gabriela Firea e suparata foc si pe Victor Ponta: ”Eu l-am sustinut...

Gabriela Firea e suparata foc si pe Victor Ponta: ”Eu l-am sustinut desi eram insarcinata”

4270

Gabriela Firea s-a declarat profund afectata ca Victor Ponta refuza sa-i sustina candidatura la Primaria Capitalei, sustinand ca ea a „suferit trei saptamani” dupa ce Ponta a pierdut prezidentialele din 2014.

„Eu l-am sustinut pe domnul Ponta la prezidentiale, desi eram insarcinata. Am muncit pana in ultima zi. Trag si acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la initiativa echipei de comunicare si de marketing politic. Trei saptamani am suferit de parca ar fi fost un membru al familiei mele cand nu a iesit presedinte”, a declarat Gabriela Firea duminica seara la Antena 3.

Firea a adaugat ca o posibila candidatura a lui Victor Ponta din partea Pro Romania la primaria Capitalei nu ar rupe voturi de la PNL sau USR, ci ar rupte voturi de la stanga.

„Cel mai mare pacat este acela ca uita faptul ca electoratul sau este cel care nu l-ar trada. Niciodata nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stanga. Normal ar fi sa lucram impreuna pentru cetateni si negocierea pentru sustinerea la locale sa fie una corecta”, a mai spus Firea.

Ponta a anunta recent ca Pro Romania va avea candidat pentru Primaria Generala.

In 2014, Firea rea purtator de cuvant al PSD iar Ponta era candidatul partidului la Presedintie. Acum, Ponta conduce un alt partid.

<