Politica

Gabriela Firea, dupa ce si-a pus oamenii pe unde a putut: Nu am schimbat niciun manager pe criteriu politic!

Vestea că cei doi medici care au pus bazele secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Colentina din Bucureşti au hotărât să plece pentru a nu ajunge să opereze în condiţii ce pun în pericol viaţa pacienţilor a revoltat opinia publică.

Printre cei care şi-au manifestat indignarea faţă de sistemul care i-a obligat pe cei doi medici să plece se numără şi reprezentanţii Alianţei Pacienţilor Cronici din România (APCR), care au cerut Primăriei Capitalei schimbarea conducerii interimare a Spitalului Colentina cu o conducere nouă, aleasă prin concurs.

Loading...

Nu sunt însă singurii care au făcut vorbire de numiri politice la vârful spitalelor. Întrebată de jurnalişti despre subiect, Gabriela Firea a avut o reacţie: ‘Nu se fac numiri politice la spitale’.

„Eu nu am schimbat niciun manager pe criteriu politic. A fost cazul managerului de la Malaxa, unde a fost numit directorul CASMB, fiind vorba de o ancheta judiciara. La Obregia la fel, iar la Spitalul Colentina, raportul Corpului de Control a fost cerut de institutiile statului. Nu se fac numiri politice la spitale. Ii asigur pe toti pacientii ca e o stire falsa, toxica. Din comisiile care ii intervieveaza si analizeaza dosarele  nu fac parte membri ai partidelor politice. Sunt reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Universitatii de Medicina si Farmacie, ai Academiei de Studii Economice”, susţine Gabriela Firea.

Sursa: stiripesurse.ro

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP