Gabriela Firea: De miercuri vine primavara, Doamne ajuta!

0
616

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat vineri că deszăpezirea trotuarelor și a arterelor secundare ale Capitalei va începe după ora 15:00, când încetează codul portocaliu de ninsoare și viscol, și va continua în weekend, astfel încât luni să se poată circula fără probleme.
„În continuare acționăm – pentru că noi am degajat marile bulevarde, arterele, pentru ca orașul să fie funcțional, să nu existe niciun blocaj -, dar așa cum s-a putut observa, pentru că a nins toată noaptea, nu s-a reușit încă o intervenție pe trotuare, de asemenea pe străzile laterale și aceasta va fi o muncă atât pentru după-amiaza zilei de astăzi (vineri – n.r.), cât și pentru mâine, și pentru duminică, astfel încât luni dimineață, când toată lumea revine la serviciu și de asemenea se redeschid școlile, să nu mai fie probleme”!, a promis primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
„Dar de miercuri vine primăvara, Doamne-ajută!”, a adăugat ea, zâmbind. „Luni și marți mai plouă, dar nu mai ninge…”, a precizat primarul general și apoi, întorcându-se către Gabriela Băncilă, directorul ANM București și Ilfov, i-a spus pe ton de glumă: „Trebuie să mă angajați la Meteo. Deja sunt la curent cu toate informațiile!”.  De altfel, Gabriela Firea a felicitat-o pe Gabriela Băncilă pentru „prognoza reușită”, chiar dacă este vorba de vreme rea. „Cei care atacă atacă Institutul (de meteorologie – n.r.) nu fac decât să lovească într-o instituție fundamentală”, a spus Firea, în contextul în care vineri este Ziua Meteorologiei.

Sursa: Digi24.ro

<