O maşină s-a răsturnat, luni seară, în zona Eroilor din Bucureşti, în timp ce era urmărită de echipaje ale poliţiei. A intrat pe contrasens, apoi s-a răsturnat. Situaţia a fost semnalată de telespectatori Digi24, care au şi realizat imagini.
Potrivit biroului de presă al Poliției Capitalei, în mașină au fost găsite mai multe pliculețe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate.
Totul s-a întâmplat azi-noapte, în Sectorul 5. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă în loc să facă acest lucru, bărbatul, un tânăr de 21 de ani, a accelerat. Polițiștii au plecat în urma lui, timp în care au cerut și întăriri.

În cele din urmă, văzând că șoferul nu se supune, agenții s-au văzut nevoiți să folosească armele și au tras spre anvelope. Chiar și așa, el a continuat să gonească. La un moment dat, încercând să scape de poliție, a lovit o bordură și s-a răsturnat.
În autoturism erau patru persoane, însă niciuna nu a fost rănită. Tânărul nu avea permis iar în mașină au fost găsite mai multe pliculețe cu droguri. Aventura i-a adus un dosar penal.

Sursa: Digi24.ro

<
Transparenta face diferenta