Haos total în Bucureşti după doar câteva minute de ploaie. E dezastru în centrul şi nordul Capitalei. Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, după ce canalizarea nu a făcut faţa iar apa a refulat. Circulaţia metroului între Gara de Nord şi Piaţa Victoriei a fost întreruptă. Se pare că probleme sunt şi la staţia Ştefan cel Mare. Metroul nu circulă, fiind inundată stația Piața Victoriei
La Gara de Nord, din cauza unui scurtcircuit, nu funcţionează semafoarele, mai mulţi poliţişti fiind la faţa locului pentru dirijarea traficului. În unele zone din Bucureşti a plouat chiar şi cu 15-20 l/mp.
Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, probleme au fost pe străzile Neajlovului, Grigore Romniceanu, Titulescu, leşti, Ioachim Gheorghe, Năvodari, pe Calea Giuleşti dar şi la Şcoala nr.3 din Bucureşti. Pe mai multe străzi apa a depăşit 15 centimetri, ajungând până la portiera maşinii. La Gara de Nord din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric, semafoarele nu mai funcţionează. „Avem la faţa locului mai multe echipaje de poliţişti care dirijează traficul în acest moment, pentru a nu avea probleme”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti pentru mediafax.
Cei de la metrorex au decis să oprească circulaţia între Gara de Nord şi Piaţa Victoriei pentru a se scoate apa.