Daca in primele zile au protestat preponderent locuitorii cartierelor Ferentari si Pantelimon, in treia zi de proteste de la Palatul Cotroceni a strâns aproape 3.000 de persoane care scandează împotriva președintelui Klaus Iohannis. Unii dintre protestatari au ajuns la manifestație cu microbuze care au număr de înmatriculare de Dolj, așa cum reiese din pozele de mai jos.
De altfel, pe rețelele de socializare circulă diferite liste cu nume care ar participa la mintingul despre care se spune că ar fi organizat de PSD.
Conform listelor, fiecare persoană ar primi câte 100 de lei pentru fiecare zi de protest, informeaza stiripesurse.ro.
proteste
Protestatarii scandează:

<

„Iohannis, nu uita, România nu-i a ta”, „Mincinosule, renunţă la imunitate”, „Jos labele de pe votul meu”, „Iohannis, hoţul şi criminalul ţării”, „Ne este ruşine cu acest preşedinte”, „DNA, fără cucuvea” şi „Cuveaua Iohannis şi ai lui şi-au găsit beleaua”. Oamneii au şi pancarte scrise în limba germană, cu mesajul: „Iohannis, eşti o ruşine pentru ţară”.

De altfel, retelele de socializare sunt pline de fotografii cu protestatari adusi din provincie pentru a striga la indicatiile de partid.
proteste
”MITINGUL PRO-GRINDEANU SI ANTI-IOHANNIS ESTE SPONTAN 100% SI FARA SPRIJINUL PSD-ULUI (doar o parte din autocarele cu protestatari observate azi 07 februarie 2017)”, scrie cei care au postat imaginile.

Transparenta face diferenta