Premierul Romaniei, Sorin Grindeau, a iesit sambata noaptea la masa, intr-un restaurant de lux din Herastrau, alaturi de cateva femei si politicieni cu un trecut care nu ar face cinste nimanui. Premierul a fost fotografiat iar imaginile facute publice de cancan.ro.
La masa au fost prezenti trei barbati si trei doamne elegante si chipese, in afara de seful Guvernului. I-am recunoscut doar pe doi dintre cei prezenti, ambii, culmea, destul de controversati: fostul „deputat porno”  Ionel Arsene, actual presedinte al consiliului judetean Neamt, si omul de afaceri brasovean Petrica Hogea.
Acesta are un bogat trecut infractional, fiind chiar urmarit general doi ani, avand si o condamnare definitiva la inchisoare, fiind ” un traseist politic cu o biografie penala impresionanta”, potrivit Digi24. El ramane un caz extrem de rar deoarece a fost condamnat in 2004 definitv si irevocabil de o instanta de judecata la trei ani de inchisoare cu executare dar nu a facut nici o zi de inchisoare, fiind si fugit doi ani, dat in urmarire generala! O poveste fabuloasa care s-a soldat cu scaparea acestuia printr-un certificat medical ciudat, pe genul ca nu poate suporta regimul de detentie. Miliardarul Dan Adamescu a murit in inchisoare recent fiind extrem de bolnav, vizibil,  nereusind sa obtina un asemenea certificat. De aceea este foarte interesant ce contine acest certificat, cine l-a eliberat, cum, in ce conditii, si evident daca starea pacientului confirma cele mentionate in document.
grindeanu interlopi
Hogea la mare, jucandu-se pe plaja cu bunul sau prieten de atunci, ministrul de Finante la acel moment Eugen Teodorovici.
hogea teodorovici
Arsene a devenit cunoscut opiniei publice dupa ce a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce intretinea relatii sexuale cu o tanara ( AICI ).
Filmarea a aparut in spatiu public in campania electorala, fiind vorba se pare de o rafuiala politica. Arsene isi petrece majoritatea timpului in Bucuresti, conduce un Mercedes S de 80.000 de euro si este un pasionat al sexului frumos, „operand” in zona Floreasca, unde este binecunoscut in localurile de lux.
grindeanu
Masa s-a finalizat in jurul orei 2.15, cand Petrica Hogea a chemat un ospatar la masa, caruia i-a facut semn discret sa-i aduca nota.
Potrivit reporterului cancan.ro aflat la masa de langa premier nota ar putea fi aproximata la peste 3000-3500 ron ( 7 persoane x 400-500 ron de persoana – s-au comandat numai feluri scumpe si bautura ).

<