FOTO – Invazie de tantari tigru in Bucuresti! Ne scapa frigul de ei, ca primaria oricum NU FACE NIMIC!?

Un bucurestean a postat pe Facebook mai multe imagini cu tantari tigru, unul dintre acestia intepandu-l chiar pe fiul sau. Mii de oameni au distribuit imaginile, insa nimeni nu sufla o vorba, anunta aktual24.ro.
Bucuresteanul Emil Nita a postat imagini terifiante cu efectele intepaturii de tantar tigru. Un astfel de tantar l-a atacat pe copilul lui. Tantarii tigru sunt purtatorii unor virusi foarte periculosi.

<

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze.

Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.
Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?

Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomeneste de acest pericol avertizand despre pericole si sesizand autoritatile (in)competente… doar pe bloguri am vazut comentarii.

De ce va mai platim stimati functionari publici daca nu va faceti treaba? De ce mai sunteti in aceste institutii daca nu stiti sa va faceti treaba?”, scris bucuresteanul pe Facebook.

Postarea sa a fost distribuita de aproximativ 5.000 de oameni, insa nu exista inca nicio reactie oficiala.