Acasă Politica Firea si organizatia Bucuresti a PSD pregatesc lovitura finala asupra lui Dragnea

Firea si organizatia Bucuresti a PSD pregatesc lovitura finala asupra lui Dragnea

541
Surse politice au declarat pentru Știrile ProTV că așa numita ”aripă Firea” din PSD va lansa declarații critice la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Unul dintre obiectivele celor care o susțin pe Gabriela Firea este ca primarul Capitalei – care este și vicepreședinte PSD, preşedinte PSD Ilfov şi preşedinte interimar al PSD Bucureşti – să preia conducerea Partidului Social Democrat, în condițiile în care există tot mai multe voci nemulțumite de felul în care partidul este tras în jos de imaginea negativă a lui Liviu Dragnea.
Printre liderii locali care nu au fost de acord cu organizarea mitingului PSD din Piața Victoriei s-a aflat și primarul sectorului 3 Robert Negoiță, un apropiat al Gabrielei Firea.
Surse politice au declarat pentru Știrile ProTV că acesta ar putea apărea în public cu declarații critice la adresa lui Dragnea.
Oficial, Gabriela Firea a ieșit în presă cu un comunicat de susținere a liderului PSD, după condamnarea primită, joi, în dosarul ”Bombonica” – criticând ”jocurile de culise și ”o noapte a cuțitelor lungi” care ar putea apărea acum în partid.
”Am dispreţ pentru cei care se gândesc doar la carieră şi imaginea lor, părăsind la greu familia din care fac parte. Au fost momente în care PSD şi-a devorat liderii, prin jocuri de culise şi nopţi ale cuţitelor lungi. Momente pe care, ulterior, partidul le-a decontat. E lucru dovedit, românii nu empatizează cu trădătorii, sforarii şi intriganţii.” – a afirmat Gabriela Firea în comunicatul de presă, ținând astfel să se delimiteze de eventuale încercări de ”detronare” a lui Liviu Dragnea, chiar înainte ca acestea să se producă.
Până la această oră, în spațiul public au apărut numai mesaje de susținere la adresa lui Liviu Dragnea, de la numele importante din PSD.
Mai trebuie notat faptul că în luna martie a acestui an, Gabriela Firea a declarat că îl susţine pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD din partea regiunii Bucureşti-Ilfov.
Are rezultate foarte bune şi ca om politic, şi ca primar şi cred că trebuie să îi dăm cezarului ce-i al cezarului. (…) Eu îl respect şi pe el (Daniel Florea, primarul Sectorului 5 – n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, întreaga organizaţie regională a votat în acest sens, pentru susţinerea domnului Negoiţă”, a spus ea.

<