Gabriela Firea a anuntat, joi seara, la Romania TV ca alegerile din Bucuresti s-ar putea relua odata cu cele pentru Parlament.

<

„Ma pregatesc pentru varianta in care se vor anula alegerile din Bucuresti, pentru cazul in care se vor reorganiza din nou cu ocazia alegerilor parlamentare”, a anuntat Firea.

Ea a sustinut apoi ca s-au furat masivi saci cu voturi din toate sectiile de vot din Capitala.

„Langa sectia de votare erau oameni care bagau in masini saci cu voturi. Acest lucru l-au spus colegii nostri, domnul Mutu, domnul Daniel Florea, domnul Tudorache. A fost un fenomen pe intrega capitala, chiar daca inregistrarea a iesit doar pe Sectorul 1”, a pretins Firea.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi seara ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana pe marginea alegerilor din Romania, „pentru ca lucrurile depasesc anumite limite”.

„Am incredere in justitia din Romania, am facut adresele, am trimis in seara asta si la OSCE si la Comisia Europeana, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

In privinta unei decizii referitoare la alegerile de la Bucuresti, el spune ca decizia apartine Gabrielei Firea.

„Cred ca cel mai indreptatit nu este partidul, este candidatul sa decida cum va actiona in continuare. Partidul este normal sa-si sustina candidatii, mai ales cand exista o asemenea suspiciune, dar decizia trebuie sa fie a doamnei Gabriela Firea. Este candidatul partidului asumat si este normal ca doamna Firea are o mare frustrare cand vede ca i s-au adus zeci de procese modificate. Nu s-a intamplat vreodata in vreo alegere asa ceva”, a spus Ciolacu.

Transparenta face diferenta