Firea il PLAGIAZA din greu pe Donald Trump! Face scandal si ataca MULTINATIONALELE din Bucuresti!

0
542

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca este foarte nemultumita de intarzierea cu care reprezentantii companiei ENEL au intervenit pentru remedierea unei avarii de pe Bulevardul Ion Mihalache.
Firea sustine ca avaria a fost anuntata in jurul orei 15,00, iar cei de la ENEL au intervenit abia la aproximativ patru ore, dupa ce reprezentantii Primariei Generale i-au amenintat cu rezilierea contractului.

<
 „Sunt familii cu copii mici, cu batrani, cu oameni suferinzi, care de la ora 15,00 au anuntat lipsa curentului electric si ENEL-ul nu a catadixit nici macar sa raspunda la telefon. A trebuit sa intervenim noi, cu resursele proprii, sub amenintarea ruperii contractului. Nu e normal ca multinationalele sa ne trateze ca pe niste persoane de lumea a treia. Daca ENEL sau alte companii multinationale cred ca le mai merge in Bucuresti cum le-a mers pana acum, se insala. Sunt neinduratoare cu astfel de practici”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general a precizat ca este o persoana „deschisa si constructiva cu toti oamenii de afaceri si romani si straini”, cu conditia ca cetatenii sa nu fie „umiliti”.

„Nu e normal sa avem astfel de practici de sfidare a romanilor. Nu li s-a cerut decat corectitudine fata de cetateni. (…) Daca nu respecti ce ai semnat la angajarea contractului, pleci”, a mai spus Firea.