Firea a luat-o razna: Mă transform și am o viață dublă. Ziua sunt primar, iar noaptea dau găuri în conducte!

0
447

Gabriela Firea s-a autoironizat, marți, declarând că ziua este primar general, iar noaptea dă găuri în conductele RADET. Declarațiile au fost făcute în contextul în care USR a solicitat, în ședința CGMB, retragerea unui proiect care prevede înființarea unui „nou RADET”.
„USR București solicită retragerea de pe ordinea de zi și modificarea proiectului de hotărâre prin care Gabriela Firea încearcă să-și acopere ilegalitățile cu alte ilegalități. Artificiul pus la cale de Primarul Capitalei este un șantaj la adresa bucureștenilor și riscă să îngroape definitiv termoficarea în București. Concret, în ședința de astăzi a Consiliului General, la punctul al 16-lea figurează un proiect prin care se propune înființarea a două companii. Misiunea acestora ar fi să asigure continuarea furnizării agentului termic în Capitală, în perspectiva unui faliment iminent al RADET”, a anunțat, marți, Roxana Wring, înainte de începerea ședinței CGMB.

<
De altfel, Wring i-a cerut Gabrielei Firea la începutul ședinței să retragă acest proiect, iar răspunsul edilului nu a întârziat să apară.

„USR va răspunde politic din cauza acestei probleme”, a spus Firea, care, ulterior, s-a autoironizat, declarând că ea sparge țevile RADET, noaptea.
„Am ciuruit eu țevile RADET. Am eu o putere să mă transform, și mă duc eu noaptea cu burghiul și dau găuri în țevi să fac avarii. Am o viață dublă. Ziua sunt primar general și noaptea mă duc să dau găuri în conducte”, a declarat Firea, spre amuzamentul celor prezenți în sala de consiliu.