EXEMPLUL ANULUI! Nemultumiti de cum se misca primaria, bucurestenii au iesit sa deszapezeasca statiile RATB!

0
519
Patru cetateni din Prelungirea Ghencea au iesit duminica sa deszapezeasca statiile RATB din cartierul lor. Acestia au fost nemultumiti de felul cum Primaria Capitalei si-a facu treaba, in statii fiind multa zapada, si au vrut sa dea un exemplu.
Intai cetatenii au facut un apel pe grupul de Facebook – Initiativa Prelungirea Ghencea, anunta Hotnews.ro.

„Hai sa ne ajutam singuri, pana una – alta primariile sunt depasite de situatie din moment ce nu reusesc sa curete toate statiile RATB si trotuarele. Azi la 12.30 cel putin 2 vecini vor curata zapada din statia RATB Lidl – Primavara. Avem 2 lopeti in plus, sa stiti 🙂 si va asteptam, daca vreti ca maine dimineata sa nu stati pe mormane de zapada in statie”, au postat pe pagina de Facebook.

Apoi au trecut la treaba.

<

„Si am deszapezit 2 statii RATB astazi! 4 vecini din Prelungire – Ciprian, Delia, Diana si Cornel – si-au facut timp azi sa curete zapada inghetata din statiile Lidl si Primavara (Diana chiar in timp ce astepta autobuzul). Intre timp, au aparut si 2 angajati Urban care au dat si ei o mana de ajutor, cica au fost trimisi pentru ca s-au primit reclamatii. Deci, dragi vecini, asa se face: reclamatii, lopeti sau … si una si alta! Va asteptam la urmatoarea ninsoare”, au mai postat acestia pe pagina de facebook.