Acasă Stiri Bucuresti actualitate EXCLUSIV: Indrazneste sa crezi! Gabriela Firea si prietenele, dezmat pe bani publici...

EXCLUSIV: Indrazneste sa crezi! Gabriela Firea si prietenele, dezmat pe bani publici in Israel!

3215

La inceputul lunii noiembrie primarul de la televizor, Gabriela Firea anunta cu surle si trambite despre maretele proiecte care ii vor lovi pe bucuresteni in urma deplasarii in Israel intr-o delegatie de trei zile. Pana acum, la sase luni de mandat de primar pe bucuresteni I-a lovit doar inca o nota de plata de zeci de mii de euro adaugata la milioanele impartite pentru cei care au sustinut-o in campanie si multe constatari…
 

Dezmat la hoteluri de patru stele

Iata ca vorbeam de nota de plata pentru micuta delegatie a Gabrielei Firea in Israel, iar bucurestenii trebuie sa stie ca atunci cand au ales-o primar au luat la pachet si toata gasca de prieteni personali, prieteni ai lui Florentin Pandele, fini scumpi, printre care Robert Negoita, dar si intregul PSD. Astazi ne vom referi la cum a inteles primarul ca trebuie sa-i reprezinte mai bine pe bucuresteni facand risipa de bani in deplasarea externa din Israel. Practic, principiile bazate pe meritocratie si nu pe nepotisme au tinut doar latelevizor inainte sa fie aleasa, realitatea cu care se confrunta Bucurestiul e exact ca in toate fiefurile baronilor locali din tara.
Hotelul pentru vizita de serviciu a fost unul ales pe spranceana si, evident prin achizitie directa. Desi la televizor poarte grija romanilor cand merge in deplasari Gabriela Firea o face pe picior mare. Desi putea sa aleaga din mai multe hoteluri, chiar si de patru stele in Tel-Aviv, Gabriela Firea a solicitat sa fie in mod expres Hotel Waldorf Astoria.
 

Iata cat i-au costat pe bucuresteni prietenele Gabrielei Firea

Florentina Papa

Florentina Papa “alias Flori” doua nopti 550 de euro pe noapte la care se adauga inca aproximativ 500 de euro biletul de avion. Florentina Papa este de profesie stilist, fiind apreciata in bransa pentru profesionalismul ei fiind angajata de ani de zile la Antena 1 si la Antena 3. Asadar, primarul Gabriela Firea nu putea merge in Israel fara stilista dupa ea.
camera-florentina-papa

Ligia Gheorghe (Enache)

fire-ligiaFosta jurnalista la Antena 1 si Antena 3, Ligia Enache a indeplinit rolul de producator al Gabrielei Firea dupa care a devenit asistenta personala. Dupa trista experienta de manager la firmele lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a luat-o pe Ligia Enache sub aripa protectoare in mandatul de senator de Ilfov si a plantat-o in slujba statului ca angajat la Green City Voluntari S.A., la Primaria Voluntari la Directia Urbanism si concomitent la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea.
Cu aceasta ocazie s-a bucurat si ea de sejurul pe bani publici la hotel de patru stele in Tel-Aviv. Pentru trei nopti de cazare bucurestenii mai scot inca 1500 de euro, ca asa vrea primarul de la televizor Gabriela Firea.
cazare-ierusalim-ligia

Gabriela Firea, subiect de nuvela sau novela?

La ce bun sa ai stilist daca nu ai poze reusite si scribi cu condei, mai ales daca iti sunt prieteni. Asa am ajuns la o alta prietena de drum lunga a Gabrielei Firea. Este vorba de scriitoarea Lucia-Veronica Salem, care se semneaza Lucia Verona. Este o prezenta nelipsita din jurul Gabrielei Firea si i-a inchinat adevarate ode. Dupa cum sustine autoarea, le leaga o prietenie de 20 de ani. Prietenia a fost intretinuta si de un fin interes al scriitoarei care a fost remunerata de Gabriela Firea, ba pe vremea cand conducea revistele (Saptamana Financiara si Revista Felicia) si ziarele (Financiarul) lui Dan Voiculescu, ba acum cand se plimba pe banii bucurestenilor. S-a bucurat si ea ca “fetele” de traiul de lux la Hotel Waldorf Astoria, timp de trei nopti la camera de 4 stele cu 500 de euro pe noapte.
cazare-ierusalim
Prietenie vesnica intre Lucia Verona si Gabriela Firea
oda-gabrielei-firea

Carte de povesti cu Lucia Verona si Gabriela Firea

carte-lucia-verona

Speranta ramane!

Odata cu Gabriela Firea in Israel s-a mai perindat pe bani publici si renumita Speranta Cliseru, fost city manager la Primaria Voluntari, mana dreapta a lui Florentin Pandele din vremea in care lucra la Petromin. (asupra acestui aspect vom reveni). Acum a devenit mana dreapta a Gabrielei Firea si prezenta ei la minunatul hotel era absolut necesara.
cazare-ierusalim-firea
 
Experienta profesionala
– Green City Voluntari S.A. – Director general iunie 2015 – octombrie 2015
– Institutia Primarului Orasului Voluntari, Director executiv 2013 – iunie 2015
– Institutia Prefectului Judetului Ilfov, Prefect 2013-2014
– Institutia Primarului Voluntari- Director ex. adj. 2013
– Cabinet Senator Firea Gabriela, Consilier parlamentar 2012-2013
– Institutia Primarului Voluntari, Administrator Public (contract de management) ; Bd Voluntari nr 74, Voluntari, Jud. Ilfov, in perioada 2011-2012
– Institutia Primarului Voluntari, Director executiv; Bd Voluntari nr 74, Voluntari, Jud. Ilfov, in perioada 2004-2011
– Isverna Prod SRL, Director comercial in perioada 2003-2004
– SC Cuget Liber Poligraf SA (trust de presa) Director General; IC Bratianu nr 15, Constanta, in perioada: 2001-2002
– Histria Shipmanagement SRL, Manager Comercial, 2000-2001
– CNM Petromin SA, Director Comercial, Incinta Port Poarta 2 Constanta, in perioada: 1997-1999
– Petroerm Shipmanagement Ltd, Piraeus, Grecia, Manager Comercial, 1995-1997 (contract de detasare)
– CNM Petromin SA, Sef Serviciu Cooperare internationala, Incinta Port Poarta 2 Constanta, in perioada:1992-1995
– Primaria Oras Eforie, Inspector de specialitate Control Comercial 1991-1992
– Societatea de Constructii Hidrotehnice Cernavoda, economist, 1990-1991
– Intreprinderea Miniera Dobrogea Constanta, economist, 1986-1990
– Manager Proiect: „Eficienta in Primaria Voluntari” , PHARE RO 2002/000-586.03.02, derulat in perioada 2005-2006
– Manager Proiect: „Pasaj suprateran Pipera-Tunari”, PHARE RO 2004-016-772.04.01.01.01.10, derulat in perioada 2006-2009
– Manager proiect: „Actualizarea Strategiei de dezvoltare a orasului Voluntari” , PO- DCA, cod SMIS : 12692, derulat in 2011
 

Oare de unde a plecat scandalul de la Sf. Maria?

Exista si o explicatie pentru scandalul mult mediatizat de la Spitalul Sf. Maria, daca ne uitam ca Gabriela Firea o poarta dupa ea pe Sorina Ancuta Comanici (vicepresedinte PSD Sector1 si consilier local) chiar si prin Israel, fosta angajata la Sf. Maria. Din grupul lucrativ care reprezinta bucurestenii nu putea sa lipseasca un specialist in probleme de sanatate cu sot specializat in activitati informative. A stat si ea la camera de lux cu 500 de euro pe noapte. Sorina Ancuta Comanici a fost consilier general in mandatul trecut, dar ANI nu a gasit-o incompatibila desi ocupa simultan functia director administrativ, la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti. Ancuta a fost si consilier personal (anul 2014) al fostului ministrul al Sanatatii Nicu Banicioiu, in perioada in care a escaladat afacerea Hexi Pharma. Sotul Sorinei Ancuta Comanici este nimeni altul decat Razvan Comanici, Sef Structura – S.R.I. – Directia de Informatii a Municipiului Bucuresti. Aici am putea insista asupra ferventei cu care Gabriela Firea sustine conducerea de la Spitalul Sf. Maria (Intr-un articol viitor).
comanici-sorina-si-razvan-comanici

Oana Valentina Micu, cine o cunoaste?

La hotelul deja de trista amintire pentru noi bucurestenii de rand si de pomina pentru delegatia Gabrielei Firea care a plecat In israel face parte si Oana Valentina Micu, o ilustra necunoscuta pentru noi, deoarece nu figureaza nici ca angajat al Primariei si nici pe lista de consilieri, iar singura persoana cu acest nume identificata in Bucuresti este o tanara absolventa de la Jean Monnet si studenta la ASE.
Oricine ar fi Oana Valentina Micu probabil s-a simtit bine trei nopti la Waldorf Astoria in camera de hotel de 500 de euro pe noapte!
 

Biletele de avion au depasit pretul maximal

Delegatia Gabrielei Firea nu a mai tinut cont nici macar de lege asa ca daca oferta pentru achizitie era ferma iar pretul maximal trebuia sa fie de 4000 de lei pentru doua bilete, in final pretul a ajuns la 4.962 de lei. Insa pentru angajatii primariei aceasta nu a fost o problema iar oferta a fost acceptata ca la piata. Vezi documentele mai jos.
bilete-israel-pret-maximal-depasit1
bilete-israel2
 
 
 
 

<