Acasă Bucuresti ELCEN si-a batut joc de bucuresteni! Dupa ce a oprit apa, renunta...

ELCEN si-a batut joc de bucuresteni! Dupa ce a oprit apa, renunta la revizii!

444
Electrocentrale București (ELCEN) sistează lucrările de reparații și renunță la restul reviziilor planificate ale termoficării din București Sud începând de astăzi, 15 iunie, a anunțat ELCEN într-un comunicat remis Agerpres.
Potrivit sursei citate, pe perioada verii, ELCEN produce apa caldă din două centrale simultan (în prezent, CTE Progresu și CTE București Vest). În momentul de față, debitul necesar de apă caldă ce se vehiculează în rețeaua RADET este de 3.400 tone/oră, debit ce se împarte între cele două centrale.

RADET București a cerut, marți, ELCEN pornirea CET Grozăvești până la finalizarea lucrărilor de revizie la CET Sud pentru alimentarea în condiții normale a tuturor consumatorilor racordați la sistemul de termoficare al Capitalei.
Bucureștenii din cartierele Colentina și Pantelimon au rămas săptămâna trecută fără apă caldă din cauza parametrilor necorespunzători ai acesteia, a informat RADET la momentul respectiv. Potrivit reprezentanților Regiei, acest lucru este o consecință a faptului că nu există banii necesari pentru efectuarea reparațiilor și reviziilor la rețeaua de transport și distribuție.

<