Efectele pandelizarii Bucurestiului se vor vedea in circulatie peste o jumatate de an! Intre timp, avem festivalul Rodica Popescu Bitanescu!

În jumătate de an se va vedea că se vor schimba lucrurile în București. Într-o jumătate de an  se va circula mult mai ușor în București. Sunt soluții identificate
Fix cu 3 saptamani inainte sa expire termenul de 6 luni cu care se lauda in 9 iunie, Pandele Firea s-a mai razgandit o data
– autobuzele – canci, urmeaza o licitatie, undeva, candva.
– lucrarile la metrou – canci, continua bine merci , termenul e nedefinit
Dar, iata, a avut nevoie doar de cinci luni si ceva, ca sa identifice un alt motiv : sistemul inteligent de management al traficului nu functioneaza in 56 de intersectii, anunta blogul politicata.wordpress.com. O mare surpriza doar pentru ea, deoarece  chestia asta o putea cunoaste dinainte sa ocupe aiurea scaunul de primar :  sistemul nu functioneaza din vara lui 2015 ( o alta mostenire a PSD- Oprescu ). Ce spune Firea ?

<
  • „Intrebata cand va remedia situatia, Gabriela Firea a declarat ca nu poate avansa un termen, dar ca va avea o sedinta saptamana viitoare, cu cei implicati, pentru a stabili un calendar. Aceasta a spus ca inca nu a gasit un specialist la Administratia Strazilor sa se ocupe de aceasta problema.”

Deci sa-i mai bifam inca o promisiune aiuristica si sa fim mandri : poate ca nu a rezolvat nimic din tot ce a promis acum 6 luni, dar avem festival Rodica Popescu-Bitanescu si Ferentari Jazz Fest ? Avem !

Transparenta face diferenta