Detalii scandaloase ies la iveală despre cazul profesorului pedofil de la Școala 93 din Capitală! O mămică a sesizat, încă de acum patru ani, conducerea școlii că fata ei de 12 ani este hărțuită de cadrul didactic. Bărbatul a fost chemat în biroul directoarei să-și ceară scuze față de elevă și… și atât!
Deși profesorul, care avea pe Facebook pseudonimul Johnny Jucăușul, amenința o fetiță că s-a apropiat de băiatul cu care profesorul se presupune că avea o relație, conducerea școlii nu a anunțat poliția. În plus, ceilalți părinți au sărit să-l apere pe pedofil.
Fetița avea doar 12 ani atunci când era amenințată de profesorul gelos. Bărbatul îi trimitea sute de mesaje. Inclusiv după miezul nopții…

”Era amenintata sa il lase pe acel baiat in pace sa nu aiba nici un fel de legatura pentru acel baiat. Banuind clar că este pedofil, am dedus ca este foarte gelos pe cei care sunt in jurul copilului. Se vedea clar ca are un tremor al mainii transpirau manutele la orice sunte de telefon”.

Deși situația a fost reclamată conducerii școlii, nici poliția, nici procurorii nu au fost sesizați cu privire la comportamentul profesorului.

<

”A doua zi m-am dus cu sutele de mesaje la scoala am vorbit cu doamna directoare, i-am spus problema. Mie mi s-a part ca au fost foarte dezinteresati de acest lucru. Da …au incercat sa il acopere spunand ca e un professor foarte bun, ca are rezultate foarte bune”.

Directoarea de atunci a școlii 93 din Capitală nu a putut fi contactată nici ieri și nici astăzi pentru a explica lipsa de reacție.
Comportamentul profesorului putea fi, însă, ușor de dedus doar din postările sale pe Facebook. Bărbatul posta cu regularitate fotografii în care apăreau cei doi băieți pe care procurorii spun că i-a abuzat. Când el nu a mai fost dirigintele unuia dintre ei i-a lăsat un bilețel cu inimioare și chiar a postat pe Facebook acest bilețel…
De asemenea, pe pagina de socializare a profesorului apar și alți băieți măguliți în postări. Acum, procurorii încearcă să afle dacă și ei au fost victimele cadrului didactic pedofil.
Anchetatorii care au cerut arestarea profesorului spun că elevii provin din familii sărace si au fost ademeniți cu excursii și cadouri. La percheziţiile făcute acasă la fostul cadru didactic, anchetatorii au găsit peste 2.300 de CD-uri și DVD-uri cu materiale pornografice. În unele cazuri, procurorii au găsit şi imagini cu copii decedaţi sau mutilaţi. Barbatul s-a apărat în faţa procurorilor spunând că nu este atras de copii.
Sursa: Realitatea.net