Comorile Egiptului
Desi la TV declara ca deszapezirea a fost exemplara, Firea continua DEMITERILE! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Bucuresti

Desi la TV declara ca deszapezirea a fost exemplara, Firea continua DEMITERILE!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, luni, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei, că a trimis Corpul de Control la Spitalul Colentina. Măsura vine după ce duminică pacienții au așteptat în frig o jumătate de zi. De asemenea, Firea a anunțat că l-a demis pe managerul spitalului Colentina.

„Am trimis Corpul Control să aflăm de ce spitalul Colentina nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienții și chiar medicii de la Spitalul Colentina stau în frig, în condițiile în care celelalte unități spitalicești lucrurile erau normale, pentru că managerii se pregătiseră. Nu era o problemă de la RADET. Presiunea și temperatura erau normale. Am verificat personal acest lucru, ci era o problemă internă de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță, de inexistența unei revizii, care se face înaintea sezonului rece, și în general o tratare superficială a actului managerial. (…) Prin urmare, azi dimineață am semnat dispoziția pentru demiterea spitalului Colentina., pentru motive întemeiate de nerespectare a contractului de management și asigurarea condițiilor decente, normale pentru toți pacienții. La fel se va întâmpla cu orice manager de spital sau de instituție, care nu-și respectă contractul, nu-și asumă responsabilități și care consideră că poate să facă absolut ce dorește față de cetățeni”, a declarat Gabriela Firea, la sediul primăriei, conform stiripesurse.ro.

Primarul General a anunțat ca atribuțiile managerului spitalului Colentina vor fi preluate de directorul medical al unității sanitare, dr. Dana Gabriela Ionescu.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Share Page

Close