Acasă Politica De Ziua Pamantului Stefan Florescu a facut curat in Sectorul 6!

De Ziua Pamantului Stefan Florescu a facut curat in Sectorul 6!

479

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, alături de voluntarii Fundației “Din Suflet, pentru Suflet”, continuă sa se ocupe de problemele administrative ale sectorului 6, în absența totală și din cauza dezinteresului complet ale edililor.

florescPreședintele Fundației “Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, alături de voluntarii săi, și-a dedicat timpul Zilei Pământului, plantând pomi și ecologizând mai multe zone din sectorul 6, responsabilitate exclusivă a Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU), ai cărei angajați sărbătoresc în continuu ziua statului degeaba.
Ștefan Florescu este deja celebru pentru implicarea în rezolvarea problemelor sociale și administrative ale sectorului păstorit de Rareș Mănescu, aflat într-o totală contumacie. De la hrănirea și adăpostirea oamenilor străzii, până la deszăpezirea din sectorul 6, Ștefan Florescu a arătat de fiecare dată că îi pasă de soarta acestei unități administrativ-teritoriale și că este “dependent de oameni”.

De Ziua Pamantului, cu respect fata de mediul inconjurator, Din Suflet, Pentru Suflet, PLANTAM PENTRU VIITOR!
Pentru un viitor in care copiii nostri sa creasca si sa se dezvolte sanatos, cu sprijinul voluntarilor Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, in ultimii 2 ani am reusit sa sadim aproximativ 20.000 de stejari rosii ornamentali in spatiile verzi din jurul imobilelor din Sectorul 6. Am venit astfel in sprijinul asociatiilor de proprietari care ne-au solicitat, efectuand plantari in fiecare sezon, in contextul in care Primarul PNL Rares Manescu nu s-a preocupat deloc de intretinerea si sporirea suprafetei verzi din Setorul 6! In schimb, noua ne pasa de mediul in care ne crestem copiii
Ștefan Florescu

<