Daniel Băluță mută Primăria Sectorului 4 în Mall. Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a decis să mute sediul acestei instituții într-un mall, până la finalizarea lucrărilor de consolidare a sediului din bulevardul George Coșbuc.

<

„Încă din anul 2015, am primit o finanțare și am semnat un contract de modernizare și extindere – discutăm de încă un nivel pe care îl adăugăm acestei clădiri. Este un lucru senzațional pentru că oamenii care lucrează acolo, lucrează în niște condiții absolut incredibile. Că atare, atât pentru angajații noștri cât și pentru calitatea serviciilor pe care le oferim cetățenilor, a fost iderntificată această necesitate”, declara recent, pentru Hotnews.ro, primarul Daniel Băluță.

„Sursa de finanțare este Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – anul 2015. Nu este o investiție din bugetul local, ci cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAP). Pentru a ne muta temporar, am generat o procedură de licitație. Prețul cel mai mic l-am avut din partea unui mall – Grand Arena. Este pe Șoseaua Turnu Măgurele. Are un spațiu uriaș nefolosit. Ne-au oferit un preț foarte bun, circa 20.000 de euro pe lună, pentru o suprafață de două ori mai mare decât cea din primărie”, mai spune primarul, citat de sectorul4live.ro.

Transparenta face diferenta