Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus si „Vasilica” in discursurile sale publice. Numele complet al sefei PSD este Viorica Vasilica Dancila.
”Va mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am vazut cu cata ironie domnul Iohannis mi-a spus Vasilica. Mie nu mi-e rusine ca port un nume romanesc, il port cu mandrie. Astazi nu-i place numele Vasilica, maine nu-i place numele Ion sau Ionica. Ar trebui sa-si ceara scuze”, a declarat Dancila.
Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila i-a transmis, duminica, la Buzau, contracandidatului sau Klaus Iohannis, ca, ”decat inalt ca bradul si… lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare”, provocand hohotele de ras ale salii.

<

”Chiar daca candidatul Iohannis se uita la mine cu dispret, ma mai si jigneste cateodata, se mai sprijina asa, cu aroganta, vreau sa-i spun asa: Decat inalt ca bradul si… lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare. Doamne ajuta! Vctorie”, a spus ea in finalul discursului rostit la intalnirea electorala care a avut loc la Consiliul Judetean Buzau.

Dancila a preluat pe jumatate o expresie populara, lasandu-si publicul sa o intuiasca, ceea ce a provocat hohote de ras in sala, ea limitandu-se la a inlocui apoi partea ofensatoare cu cuvantul ”lenes”, ea insasi zambind.