Cum isi respecta PSD alegatorii? Fiul Rovanei Plumb, noul ministrul al mediului, si-a luat masina de UN SFERT DE MILION de euro!

0
1804

Noul ministru al fondurilor europene, Rovana Plumb, are atata respect pentru natura si mediul inconjurator incat si-a inmatriculat masina, un amarat Audi Q7, in Bulgaria. Doar sa polueze la ei, nu la noi! Iar fiul ei se respecta atat de mult incat si-a luat masina de 240.000 de euro, adica un Mercedes S Coupe 65 AMG. Cam cat maririle de pensii anuntate de PSD pentru cateva zeci de mii de amarati care i-au votat.
Conform publicatiei kmkz.ro, in garajul familiei noului ministru se găsea doar un Q7 înmatriculat în Bulgaria.
”În Bulgaria, nu cumva să plătească PSD-ul pensiile telespectatorilor Antenei 3 din taxele doamnei ministru. Acum au pus-o la Fonduri Europene, o promovare care de altfel se și impunea după ce în garaj și-a făcut apariția și Mercedesul de 240.000 de euro al lui ăla micu’. Doamna Rovana, nu fiți fraieră și îndrăzniți mai mult: îndrăzniți să credeți în România și că puteți ajunge un moment chiar premier.  Pe scurt, luați-vă și Rolls, tot din social-democrație”, scrie kmkz.ro.
bozo-plumb
La cei 240000 de euro preț de catalog, sus-numita mașinuță este destul de bună. Bate se pare orice Fiat și, cel puțin din punct de vedere al puterii și siguranței, este decentă. O mașinuță tocmai bună pentru următorii doi-trei ani de evitare a transportului urban de către tânărul baronaș.
Pentru că domnul Răzvan Plumb este un om extrem de ocupat, cu multe drumuri.
La cei 24 de ani ai săi, omul este deja un nume în afacerile (citez) ”cu carne” în care, conform declarațiilor proprii, posedă două firme (probabil una galbenă cu font albastru și alta albă cu litere negre).
Dar oricât de fructuoasă și de bănoasă este activitatea tânărului mastermind al afacerilor cu tocătură, ceea ce frapează în mod pozitiv la el este faptul că tot acest succes capitalist și anteprenorial nu îl sleiește din ceea ce pare din exterior a fi o complexă viață de lux și rafinament.
Excursii prin Europa, mașini bengoase schimbate o dată cu venirea sau plecarea păsărilor migratorii, plimbărele cu elicopterul și femeiuști capabile a trece, atunci când simt mirosul de piele nouă dintr-o mașină, peste asemănarea cu clovnul Bozo de la care tânărul Răzvan își trage de altfel și porecla.
Citeste continuarea pe kmkz.ro.

<