Cum a ajuns o tanara sa se arunce de la etajul 15 al Rin Grand Residence!?

0
609

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) au reţinut, marţi, un avocat, cercetat pentru tentativă de omor săvârşită asupra unui membru de familie şi şantaj în formă continuată, după ce a determinat-o pe concubina sa să se arunce de la etajul 15 al blocului în care locuia.

<

„La data de 17 noiembrie 2016, în jurul orelor 8,00, pe fondul constrângerii fizice şi morale exercitate de către inculpatul Irinel-Caius Iliescu, asupra concubinei sale, aceasta s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuinţa sa situată la etajul 15 în Complexul Rin Grand Residence din Bucureşti”, informează un comunicat al PTB.

Potrivit anchetatorilor, constrângerea exercitată de bărbat asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acţiunile şi manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nicio posibilitate concretă de a acţiona altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violenţelor şi presiunilor la care era supusă.

„De asemenea, prin agresarea fizică a victimei şi prin ameninţări cu exercitarea unor acte grave de violenţă atât împotriva sa, cât şi a familiei sale, inculpatul Irinel-Caius Iliescu a constrâns-o pe aceasta să îi cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deţinea în Bucureşti, precum şi să îşi amaneteze autoturismul, inculpatul obţinând în această modalitate un folos patrimonial de aproximativ 23.000 de euro”, se arată în comunicat.

Conform unor informații, avocatul ar fi făcut la fel și cu fosta sa soție, care ar fi avut o tentativă nereușită de suicid.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi DGPMB – Serviciul Omoruri.