Acasă Opinii Culmea nesimtirii: Condamnat in dosarul ”Colectiv”, Piedone imparte prin Bucuresti pliante cu...

Culmea nesimtirii: Condamnat in dosarul ”Colectiv”, Piedone imparte prin Bucuresti pliante cu ”Ai grija sa nu te frigi la vot”

Transparenta face diferenta

Cristian Popescu Piedone, candidat al partidului lui Dan Voiculescu (PPUSL) la Primaria Sectorului 5, isi face campanie electorala folosind sloganul „Ai grija sa nu te frigi la vot”. Piedone are o condamnare grea, in prima instanta, in cazul incendiului de la Colectiv.

<

„Aveti grija cu cine votati sa nu va frigeti”, le-a spus Piedone unor locuitori din SEctorul 5 in timp ce le impartea manusi de bucatarie.

Prezentatoarea Antena 3, care a difuzat un reportaj cu actiunea de campanie a lui Piedone, a sustinut ca „oamenii auprimit cu amuzament” spusele lui Piedone.

Piedone, condamnat în primă instanță pentru corupția care a dus la accidentul Colectiv își face campanie râzând cu sloganul ”Ai grijă cu cine votezi, să nu te frigi la vot!”. Cristian Popescu-Piedone – fost primar al Sectorului 4 – 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Publicată de George Vasiliu pe Joi, 27 august 2020

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat in decembrie 2019 de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in legatura cu eliberarea autorizatiilor de functionare pentru clubul Colectiv.