Coronavirusul a ajuns in Primaria Bucurestiului! Firea: 70 de angajati sunt in izolare!

0
243

Un număr de 70 de angajați ai Primăriei Capitalei, care lucrează la Evidența Populației, au intrat, de miercuri, în izolare la domiciliu, după cazul confirmat cu noul coronavirus, la o angajată a instituției, a anunțat primarul Gabriela Firea.

<

Firea a spus că celor 70 de angajați trimiși în izolare la domiciliu li se vor face teste, iar la Primăria Capitalei a început deja dezinfecția spațiilor.

„Toate cele 70 de persoane angajate la birourile de evidență a populației au intrat de azi-dimineață (miercuri – n.r.) în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesare și procedăm deja la dezinfecția tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidență a Populației”, a spus Firea, conform Mediafax.

Pentru urgențele pe care le vor avea cetățenii Capitalei, primarul general a spus că a luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidență a Populației, care va lucra de acasă.

„Va avea computer, aparat foto, ștampilă, registre, tot ceea ce este necesar pentru a elibera documentele care sunt urgențe. Nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecția atât a cetățenilor, cât și a angajaților de la Biroul de Evidență a Populației”, a mai spus Firea.

O femeie de 30 de ani, gravidă, a fost confirmată cu noul coronavirus, marți, aceasta fiind angajată a Primăriei Capitalei.