Consilier USR in Sectorul 4 inflameaza spiritele intre conservatorii si progresistii din USR: Toate femeile sunt facute sa fie mame sau sotii! Frustrarile nu se ascund in spatele carierei!

0
952

Antonio Andrusceac, consilier local al USR in Sectorul 4 si fost candidat pentru un scaun de senator a incitat mediul virtual cu o declaratie inofensiva prin care subliniaza ca principala menire a femeilor este sa ajunga mame si sotii. Antonio Andrusceac continua in aceeasi nota si spune ca, daca nu isi duc la indeplinire menirea, femeile devin frustrate si se ascund in spatele carierei, anunta Aktual24.ro.
Pe Facebook, Andrusceac, sustinator al Coalitiei pentru Familie, a postat in martie mai multe imagini cu mesaje despre avort, dreptul la viata fara copii sau injurii transmise BOR, care au starnit o polemica in randul prietenilor sai virtual.
Postarea lui Antonio Andrusceac a strans critici din partea „progresista” a sustinatorilor USR si chiar a unor membrii USR.
Andrei Zisu a scos la lumina si un comentariu care au stranit controverse in randul celor care nu sustin familia.

<

„Nu va mai mintiti. TOATE femeile sunt facute sa fie mame si sotii. Frustrarile nu se ascund in spatele ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenta de importanta data de un ecuson agatat de gat, un salariu destul de prost pentru multa umilinta si renuntari?

Prima casa sau masina luate intr-un milion de rate, doar ca sa vada Satu’ ca fata s-a ajuns….nu pacalesc insa pe nimeni, tot neimplinite raman, fara familii, fara copii….auzind mereu – ‘da’ tu mama, nu te mai mariti?’ Pentru ca in intelepciunea lor, mamele, bunicile, stiu care este adevarata implinire a femeii…”, a comentat USR-istul.
Declaratiile sale controversate n-au ramas netaxate:

„Stimabilul este la momentul de fata consilier local USR in sectorul 4, ba chiar sef de grup. In opinia lui, femeile nu se pot implini decat ca mame sau sotii.

Asta e inca o dovada ca anti-coruptia nu este un tel suficient pentru un partid care doreste sa duca Romania mai departe.
USR, ai nevoie de o identitate.”, scrie Andrei Zisu.

„Sunt foarte multi oameni foarte ok in USR, dar pana cand partidul nu va scapa de acele persoane retrograde, medievale, traditionalist religioase si de prin alte culte, ce confunda politica cu dogmele religioase, lucrurile se vor schimba greu.”, a reactionat si Andrei Dragomir, probabil din tabara progresistilor din USR.

Ilinca Macarie, membra USR, probabil tot pe latura „progresista”:

„Sunt membra USR si colega cu domnul din imagine. Nu numai ca ma distantez ferm de aceste pareri, dar i-am facut si plangere, ca si alti colegi. Nu suntem toti asa si ne luptam in interior ca sa ramanem partidul pe care vi l-am promis”.