Acasă Bucuresti Colaborare intre primarii. Nicusor Dan: Clotilde Armand intenţionează să contribuie financiar la...

Colaborare intre primarii. Nicusor Dan: Clotilde Armand intenţionează să contribuie financiar la reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării

33

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a arătat disponibilitatea de a contribui financiar la reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării cu 5 milioane de lei din cele aproximativ 9,6 milioane de lei cât reprezintă valoarea totală a investiţiei, a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a scris, pe Facebook, că în prezent obiectivul de investiţii se află în etapa de proiectare a lucrărilor de reabilitare. Nicuşor Dan a informat că, după finalizarea acestei etape, Societatea de Transport Bucureşti va începe execuţia propriu-zisă a lucrărilor, care vor dura aproximativ şase luni. Nicuşor Dan a spus că se vor moderniza linia tramvaiului 5, reţeaua de contact, peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte linia de tramvai 5, Nicuşor Dan a menţionat că o mică parte din aceasta va fi modernizată în urma acestui proiect. El a precizat că Municipalitatea va demara în curând un program de reabilitare a şinei de pe acest traseu pe fonduri europene.

<