Zeci de bucuresteni stateau la coada, miercuri dimineata, pentru a se vaccina in fata unui centru de pe Calea Plevnei, in Sectorul 6. Primarul Sectorului, Ciprian Ciucu, a declarat ca „ma bucura enorm dorinta oamenilor de a se vaccina si ca au incredere in solutiile date de stiinta si nu se uita la prostiile debitate de antivaxeri si adepti ai teoriilor conspiratiei”, informează Aktual24.ro.

<

„In aceasta dimineata au sosit vaccinurile la centrul de vaccinare organizat de catre Primaria Sectorului 6 in Calea Plevnei. Vaccinarea deja a inceput, se desfasoara in conditii normale. Oamenii cu care am vorbit sunt multumiti de cum se prezinta centrul.

In acest moment s-a format o coada de marime medie si pentru ca persoanele programate au sosit mai devreme, chiar si cu o ora si jumatate mai devreme fata de ora programarii.

In ceea ce ma priveste, ma bucura enorm dorinta oamenilor de a se vaccina si ca au incredere in solutiile date de stiinta si nu se uita la prostiile debitate de antivaxeri si adepti ai teoriilor conspiratiei”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Pana in prezent, au fost vaccinate peste 300.000 de persoane.

Transparenta face diferenta