Acasă Politica Clotilde Armand despre coalitia impotriva sa: ”De un an de zile se...

Clotilde Armand despre coalitia impotriva sa: ”De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă”

76

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat, luni seară, după ce PSD a anunţat semnarea unui protocol cu Pro România, ALDE, PER şi PPUsl pentru demiterea sa. ”De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă”, a afirmat primarul care a distribuit pe Facebook melodia Queen ”Don’t Stop Me Now”, transmite News.ro.

”M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu şi C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori…. unul şi unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor şi i-am învins (în 2016, în 2020). Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele şi televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă. Nu mai ştiu ei ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Clotilde Armand, împreună cu melodia Queen ”Don’t Stop Me Now”.

<