Bâlbe la STB. După ce marți dimineață anunța că linia 41 va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie, compania de transport public a precizat după doar două ore că amână suspendarea, din cauza condițiilor meteo. Măsura este necesară pentru a permite METROREX executarea unor lucrări la pasajul pietonal de la stația de metrou „Parc Drumul Taberei”, aflată pe Magistrala 5.

<

Linia 41 de tramvai va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie şi va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, potrivit unor anunţuri afişate pe uşile tramvaielor. Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) nu au făcut un anunţ oficial în acest sens, informează Agerpres.

„În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea”, se arată în anunţul afişat.

Pe Bulevardele Mărăşti şi Mareşal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai şi vor efectua staţiile la peroane.

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor – Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie 2020.

Transparenta face diferenta