Cele mai atractive oferte de Revelion in Bucuresti! Petrecere de 24 de ore la Romexpo!

0
1130

O petrecere care durează două zile şi două nopţi, care începe cu două ore înainte de trecerea în 2017, un Revelion prelungit pentru cei care vor altceva. Muzică pusă non-stop de DJ celebri, mâncare, băutură, anunta click.ro.

<
Nu este un vis, este ”Inside”, un maraton de muzică electronică organizat în pavilionul C6 de la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti începând cu 31 decembrie ora 22.00 şi până pe 2 ianuarie ora 22.00.  Vor mixa printre alţii Avgustin (Bulgaria), Andre Buljat (Spania), A.I.R (Germania), Bono Goldbaum (Austria), Chris Miller (SUA), Dan Andrei (România), JAMEL (Algeria), Kozo (România), Mendo (Elveţia), Robert Dietz (Germania), TAP (Elveţia), UNER (Spania). Biletele costă 80 de lei până pe 15 decembrie, 100 de lei până pe 31 decembrie şi 120 de lei dacă sunt achiziţionate în ultimele două săptămâni din 2016. Mâncarea va putea fi procurată de la spaţii special amenajate în exteriorul pavilionului, în interior fiind doar băutura. Dacă dai 1.500 de lei, primeşti o masă de 10 locuri (nouă prieteni pot intra gratuit) şi ai şi băutură inclusă până în limita sumei. În Bucureşti, te mai aşteaptă o grămadă de alte petreceri deosebite.
– Berăria Germană (Calea Rahovei nr. 157) – ”Revelionul interbelic” la care participanţii sunt invitaţi să vină în haine de acum 80 de ani. Distracţia începe la ora 20.00, costă 390 de lei, iar atmosfera va fi întreţinută de o trupă de cabaret. Invitată va fi Crina Matei.
– Berăria H (Şoseaua Kiseleff nr. 32) – Petrecere cu Loredana şi Bosquito. Distracţia începe la ora 22.00, iar biletele costă, în funcţie de zona în care se află masa, între 390 şi 590 de lei. Organizatorii anunţă mai multe noutăţi. Pentru copiii până în 12 ani, biletul costă mai puţin cu 200 de lei. Banii pot fi daţi în două tranşe: un avans de 200 de lei nereturnabil şi restul sumei, până la 15 decembrie.
– Caru Cu Bere (str. Stavropoleos nr. 5) – ”Bal Vienez” cu orchestra Wiener Walzer, petrecerea începe la ora 21.00, iar copiii până în 10 ani au 50 la sută reducere.
– Palatul Parlamentului (Bd. Splaiul Unirii nr. 162) – ”Revelion La Palat”, cu ţinută obligatorie, de culoare albă sau neagră, bărbaţii la costum sau smoching iar femeile la rochii lungi. Spectacolul începe la orele 22.00, biletul costă între 150 şi 200 de euro, în funcţie de aşezarea mesei faţă scenă şi ringul de dans. Programul va fi întreţinut de Delia, Wilmark Dance and Show, Cornel Verban Orchestra şi Dj Radu.