Bucurestiul ramane un oras sufocat de mizerie si de traficul pe care nu a reusit nimeni sa-l rezolve, dar primarita o tine cu romanii vor sa traiasca mai bine. Asta in timp ce schimba abuziv zeci de directori din institutiile subordonate primariei pentru a-si numi oamenii obedienti. Aflata intr-o demagogie continua si filmata din toate pozitiile, Gabriela Firea nu a reusit sa faca nimic de la inceputul mandatului, pentru a imbunatati viata bucurestenilor, alaturi de cei 6 primari de sctor PSD, oare cu ce ar schimba viata romanilor o lege prin care se gratiaza hotii din politica.

<
In timp ce zeci de mii de familii din bucuresti si-au luat zile din concediu ca sa-si poata ingriji copiii acasa in zilele in care Capitala era ingropata in zapada, primarita se ocupa de politica si nu de administratie.
Iata ce texte a mai scos din nou:

„Regret ca in aceasta perioada, din nefericire, de la cel mai inalt nivel politic se transmit mesaje care nu au legatura cu dorintele romanilor, cu sufletul romanilor, cu ceea ce au votat romanii la 11 decembrie. Romanii au votat pentru o viata mai buna. Romanii nu au votat pentru scandal, pentru incitare la ura, pentru dezinformare. Sunt profund dezamagita de cele afirmate aseara (luni seara – n.r.) de la cea mai inalta tribuna, de la Palatul Cotroceni, lucruri neadevarate, lucruri care ii dezbina si care nu ii unesc pe romani. Sunt total in dezacord cu ceea ce s-a afirmat aseara si sunt convinsa ca cei mai multi romani gandesc asa cum spun eu, si anume: romanii au votat la 11 decembrie pentru o viata mai buna pentru o Romanie libera si prospera”, a spus Gabriela Firea, potrivit România Tv.

Citește și:
Gabriela Firea CALCA IN PICIOARE transparenta! Bucurestean UMILIT de primarul Capitalei pentru ca si-a cerut niste drepturi simple!
Transparenta face diferenta