Comorile Egiptului
Ce a fost si ce-a ajuns! Magheru s-a transformat dintr-un SIMBOL al Bucurestiului intr-o RUINA! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Bucuresti

Ce a fost si ce-a ajuns! Magheru s-a transformat dintr-un SIMBOL al Bucurestiului intr-o RUINA!

Bulevardul Magheru era in trceut un adevarat simbol al Bucurestiului, astazi a ajuns o mare ruină. S-a ales praful de una dintre cele mai mari artere comerciale din ţară! Magheru înseamnă azi doar prostituţie, cerşetori şi jocuri de noroc.

Hoteluri luxoase, cofetării şi cafenele boeme, teatre şi cinematografe, tot ce era mai frumos în Bucureşti pe Magheru găseai, informeaza click.ro. Lumea bună a Capitalei, dar şi turişti din toate colţurile lumii, obişnuiau să ia la pas seară de seară bulevardul cu aer romantic din inima Micului Paris. L-am luat la pas şi noi, deunăzi, doar că nu prea am mai găsit nimic din atmosfera de odinioară. Din contră, parcă toată urâţenia oraşului a ajuns aici! În clădirile cu bulină roşie, ce stau să cadă, aproape că nu mai funcţionează nici un cinematograf. Ar fi prea periculos!

magheru 2

Loading...

Chiar şi celebra sală Dalles a devenit istorie. De cultură nu duce nimeni dorul, aşa că librăriile au fost rând pe rând închise. În locul lor au fost deschise sex-shopuri, că, deh!, sexul încă se vinde. Şi încă pe rupte! Aproape că nu e scară de bloc fără un magazin erotic la parter. Bine stau şi casele de amanet, sălile de pariuri şi jocuri de noroc. În rest, mizerie cât vezi cu ochii, miros înţepător de urină şi cerşetori la tot pasul. Doar grafitiurile de pe pereţi mai colorează peisajul, dar nici alea nu-s prea reuşite!

„Când eram tânără, veneam aici, lângă Lido cu prietenul meu şi mâncam. Era un local foarte bun, se mânca bine. Mergeam la cofetării şi stăteam ore în şir la poveşti, cu o prăjitură în faţă. Acum, ţi-e şi frică să ieşi noaptea pe aici cu atâţia derbedei. Nu mai e nimic din ce era odată Magheru”, oftează Tamara Stănciulescu, o bucureşteancă în vârstă de 82 de ani.

Foto: Click.ro

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Share Page

Close