Acasă Timp liber Ce faci in week-end? In parcurile Bucurestiului sunt programate mai multe de...

Ce faci in week-end? In parcurile Bucurestiului sunt programate mai multe de concerte!

Transparenta face diferenta

Primăria Sectorului 3 a pregătit pentru bucureșteni în următoarele zile concerte în aer liber în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.
Astfel, vineri11 august, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 20.30, bucureștenii sunt invitați la un concert acustic, susținut de o trupă care cântă rock cu influențe diverse, Byron, și Muse Cvartet, cu nelipsitele instrumente clasice. Provocarea lansată vineri seara publicului va fi tocmai această formulă muzicală inedită.
Trecerea spre un alt gen muzical va fi făcută sâmbătă, la ora 18.00, de Diana Matei și Taraful Marian Cleante. Tot aici, duminică, de la aceeași oră, muzica de inspirație bavareză va fi oferită de Karpaten Show Band.
De asemenea, „Simfoniile de vară” continuă în zilele de sâmbătă, duminică și marți,15 august, în Parcul Colțea.
Sâmbătă, de la ora 20.00, va urca pe scenă Grupul Vocal Acapella, iar duminică, de la aceeași oră, bucureștenii vor avea ocazia să-i asculte pe tenorul Andrei LazărAcapella și Andrei Tudor Band.
Pentru ziua de marți, 15 august, ora 20.00, Primăria Sectorului 3 a pregătit un concert „Blue Noise”. Denumită „laboratorul de voci”, formația promovează muzica „a capella”,experimentând diverse sonorități.