Poliția Capitalei a informat că bărbatul urmărit, care l-a lovit cu mașina pe angajatul unei spălătorii auto, s-a prezentat la o subunitate de poliție, de unde a fost  preluat de către Serviciul Omoruri.

<

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit surselor G4Media, cetăţeanul turc care a intrat cu bolidul într-un angajat de la o spălătorie auto din parcarea mall Vitan din Sectorul 3, s-a predat poliției.

Reamintim că incidentul s-a petrect joi. Cetățeanu turc ar fi mers la spălătoria auto de la mall Vitan şi ar fi cerut un pachet premium de 125 de lei. La final, a achitat doar 100 de lei. De aici a pornit altercaţia cu angajaţii spălătoriei. După discuția contradictorie, nervos, turcul s-a urcat la volan, a demarat în trombă şi a intrat într-unul dintre angajaţii spălătoriei. El a plecat în trombă fiind dat în urmărire pentru tenativă de omor. Maşina lui a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 3. Victima a ajuns la spital.