O femeie, inspector la Administrația Finanțelor Publice Sector 5, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită de către procurorii Parchetului Tribunalului București, după ce ar fi primit, în octombrie, suma de 12.200 de lei de la reprezentanții unei firme.
Ea ar fi pretins banii pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, în cadrul procedurii de executare silită, și pentru a nu aplica o amendă firmei, care figura cu datorii la buget.
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus, joi, trimiterea în judecată a inculpatei C.C., în stare de arest la domiciliu, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, se arată într-un comunicat al Parchetului.
În rechizitoriul întocmit, procurorii afirmă că aceasta, în calitate de inspector superior în cadrul Administrației Sector 5 a Finanțelor Publice, a pretins și a primit, în cursul lunii octombrie, suma totală de 12.200 de lei de la reprezentanții unei societăți din Sectorul 5, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu, în cadrul procedurii de executare silită și pentru a nu aplica o amenda contravențională societății, care figura cu obligații fiscale neachitate la bugetul statului, scrie News.ro.
Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul București.

<
Transparenta face diferenta