Piese de teatru, cărți, ateliere și jocuri creative vor fi aduse în șase parcuri bucureștene, în perioada 24 iulie – 18 septembrie, în cadrul Caravanei Poveștilor.

<

Caravana Poveștilor va putea fi întâlnită pe 24 iulie în Parcul Circului (lângă locurile de joacă amenajate pentru copii), pe 31 iulie în Parcul Al. I. Cuza (în capătul aleii care pleacă de la statuie către foișor), pe 7 august în Parcul Al. I. Cuza (lângă locul de joacă ‘la derdeluș’), pe 14 august în Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Șincai), pe 21 august în Parcul Tineretului (lângă locul de joacă ‘Lumea copiilor’), pe 28 august în Parcul Izvor (lângă locul de joacă), pe 4 septembrie în Parcul Unirii (pe aleea principală), pe 11 septembrie în Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre str. Brașov) și pe 18 septembrie în Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).
Intrarea este liberă la toate activitățile.
Evenimentele se desfășoară între orele 10,00 — 20,00, anunta Agerpres.
Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și Asociația Young Initiative (AYI).